PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering
bg_02.jpg

BLOG

PIM houdt u hier op de hoogte.

PIM-deelnemer MUD Jeans haalt 1 miljoen op

Mud-jeans-investering.jpg

PIM-deelnemer MUD Jeans heeft bij DOEN Participaties en het Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland (PDENH) een investering van 1 miljoen euro opgehaald. MUD Jeans maakt spijkerbroeken van gerecycled materiaal en is bekend van de leaseconstructie waarbij je voor een maandelijks bedrag een spijkerbroek huurt. Op dit moment bestaat de spijkerbroek van MUD Jeans voor 40% uit gerecycled materiaal. Met de investering willen ze een broek ontwikkelen die voor 100% uit gerecycled materiaal bestaat. Ook willen ze een deel van de investering gebruiken voor marketing en groei in Engeland, Frankrijk en Scandinavië.

Bert is via een PIM-traject geholpen aan tafel te komen bij het PDENH onder begeleiding van adviseurs Merijn Thije, Erik Meijberg en Renée Andela.

Lees hier het persbericht.

Lennart Freud