PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering
bg_02.jpg

BLOG

PIM houdt u hier op de hoogte.

Ondernemer Uitgelicht: TIQ

tiq.png

In deze blog lichten we elke maand een ondernemer uit die deelneemt aan PIM. Ieder vanuit zijn eigen branche en perspectief, maar alleen met een gemeenschappelijk doel: realisatie van hun ondernemers droom! Deze maand lichten we een heel innovatief bedrijf uit: TIQ.

Handmatig tijd schrijven levert voor veel advocatenkantoren een aantal uitdagingen, want vaak is het lastig de aard van de uitgevoerde activiteiten te bepalen of om alle activiteiten uberhaupt goed te onthouden. Daardoor kan het voorkomen dat activiteiten niet of onjuist worden geschreven, wat zorgt voor een inaccuraat beeld van de werkzaamheden van advocaten. Daar bedacht Nick Schils van TIQ wat op: een slimme en innovatieve applicatie die een duidelijk overzicht geeft van alle uitgevoerde werkzaamheden, zodat advocaten zich nog maar één minuut per dag bezig hoeven te houden met tijd schrijven.

Hoe werkt het?
TIQ koppelt tijd schrijven met de tools die advocaten gebruiken om hun werk te doen. De applicatie maakt dan automatisch een overzicht van de tijd die is besteed aan specifieke documenten, het versturen van e-mails en het plegen van telefoontjes.

PIM helpt TIQ met groeivraagstukken, zodat TIQ weer verder de toekomst in kan kijken. 

Eva Kleingeld