PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering
bg_02.jpg

BLOG

PIM houdt u hier op de hoogte.

Uitnodiging Kickoff event PIM 17 oktober 2017

koepel foto 1.jpg

Provincie Noord-Holland en Rabobank Ondernemers Impuls nodigen u uit op 17 oktober 2017 in de Koepel te Haarlem voor een ondernemersevent over Circulaire Economie. De avond zal met name gaan over ‘hoe’ MKB ondernemers circulair kunnen ondernemen. Het event is de aftrap van het Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) in Noord-Holland. PIM heeft de ambitie de financieringsmarkt transparanter te maken en innovatieve MKB ondernemers met oa maatwerk begeleiding te helpen aan financiering.

 
Jaap Bond & Jack van der Hoek, Provincie Noord-Holland
Jan Feenstra, Rabobank Haarlem eo
Edwin Netjes, Joost Reimert, Valerie Vallenduuk, PIM NH

Klik hier om aan te melden