PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering
bg_02.jpg

BLOG

PIM houdt u hier op de hoogte.

25 MKB ondernemers met groeiplannen meldden zich in twee weken tijd

gesprek ondernemers.jpg

In nog geen twee weken tijd meldden zich reeds 25 MKB ondernemers bij PIM. PIM wist dat er behoefte aan hem was,  maar dat het zo goed zou lopen in zo'n korte tijd had PIM zelf ook niet verwacht. Van familiebedrijven tot startups, van agri food bedrijven tot sociale ondernemingen en van Circulaire business tot Tech; Een mooi pallet aan ondernemers kwamen al door onze screening en binnenkort staan de eerste adviesgesprekken gepland. Het aanbod dat PIM de ondernemers doet, valt ook in de smaak. Een groot gedeelte van de hulp die PIM biedt, wordt betaald door de Provincie Noord-Holland en een klein gedeelte door de MKB ondernemer. Wil je meer weten neem contact op met PIM !