PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering
bg_02.jpg

BLOG

PIM houdt u hier op de hoogte.

Ondernemer Uitgelicht: TIQ

In deze blog belichten we elke maand een ondernemer die deelneemt aan PIM. Ieder vanuit zijn eigen branche en perspectief, maar alleen met een gemeenschappelijk doel: realisatie van hun ondernemers droom! Deze maand lichten we een heel innovatief bedrijf uit: TIQ.

Read More
Eva Kleingeld
Resultaten PIM - een aantal maanden op weg

Het is al bijna twee maanden geleden dat PIM officieel van start ging in de Koepel in Haarlem. Sinds 17 oktober jl. zetten KplusV, Haarlemvalley en ACE zich in om ondernemers te helpen met hun financieringsvraagstukken. In deze nog prille periode heeft PIM al de volgende resultaten op de meter gezet. Dat smaakt naar meer!

Read More
Valerie Vallenduuk
PIM ondernemerstips feestdagen I

De feestdagen komen er weer aan. Zo ook voor het MKB in Noord-Holland. Dit kan voor ondernemers een ontzettend drukke periode zijn. Met name in de horeca en retail hebben mkb’ers in Noord-Holland te maken met een flink drukke periode. In deze blog geven we je tips om deze drukke periode goed door te komen.

Read More
Eva Kleingeld
Ondernemer uitgelicht: New Electric

In deze blog belichten we elke maand een ondernemer die deelneemt aan PIM. Ieder vanuit zijn eigen branche en perspectief, maar alleen met een gemeenschappelijk doel: realisatie van hun ondernemers droom! Deze maand lichten we een duurzaam én innovatief bedrijf uit: New Electric.

Read More
Eva Kleingeld
Crowdfunding in de praktijk: Food Union

Vorige week konden jullie lezen over de voor- en nadelen van crowdfunding; nu is het aan een van de PIM-deelnemers om in de schijnwerpers te staan. Food Union bouwt in Haarlem aan een foodhub van 600m2 voor 'vakidioten, startups, cateraars, foodproductie, ambachtslieden, Deliveroo, productieruimte en al het overige wat met food te maken heeft'. Deze foodhub wordt een bruisende plek waar foodondernemers kunnen samenwerken, hun bedrijf uit kunnen bouwen en advies kunnen krijgen van experts.

Read More
Eddie Van eeken