PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering
bg_02.jpg

BLOG

PIM houdt u hier op de hoogte.

Eén jaar Innovatiefonds Noord-Holland: ruim € 3,5 miljoen uitgeleend

Noord-Hollandse ondernemers kunnen sinds de zomer van 2018 een beroep doen op het Innovatiefonds Noord-Holland (IFNH). Het doel van het fonds is het stimuleren en ondersteunen van innovatieve projecten in het midden- en kleinbedrijf (mkb) binnen de provincie Noord-Holland. In een jaar tijd heeft het fonds aan dertien projecten ruim € 3,5 miljoen uitgeleend, zo meldt de provincie.

Read More
Lennart Freud
Mkb-bedrijven laatste tien jaar hard gegroeid

Vandaag kwam het CBS naar buiten met nieuwe cijfers waaruit blijkt dat het aantal mkb-bedrijven in de business economy de afgelopen tien jaar is gegroeid met 335.000, een toename van wel 40%. Er zijn nu wel 1,16 miljoen bedrijven met 1 tot 250 werknemers in Nederland. Dat is meer dan een bedrijf voor elke zeven personen van de beroepsbevolking.

Read More
Lennart Freud
Sonarski ontvangt MIT-subsidie van de Provincie Noord-Holland

Het bedrijf Sonarski heeft een subsidie van € 180.000 ontvangen binnen de regeling Mkb Innovatiestimulering Topsectoren Noord-Holland (MIT) van de Provincie Noord-Holland. De MIT is bedoeld om innovatie bij het Mkb te stimuleren en zo een duurzame en concurrerende economie te ondersteunen en kan worden aangevraagd voor R&D-samenwerkingsprojecten. Sonarski gaat dit budget gebruiken om hun sonarboot te ontwikkelen.

Read More
Eva Kleingeld
Een Platform Voor Amsterdamse Makers

Bij PIM zijn we continu op zoek naar ondernemers die zich inzetten voor duurzame initiatieven, bijvoorbeeld rondom circulaire economie. Maar we zijn ook altijd op zoek naar goede partners met wie wij samen kunnen optrekken om deze ondernemers zo goed mogelijk te bedienen. Een van die partners is Amsterdam Made, hét platform voor de Amsterdamse maakindustrie.

Read More
Lennart Freud
PIM-deelnemer MUD Jeans haalt 1 miljoen op

PIM-deelnemer MUD Jeans heeft bij DOEN Participaties en het Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland (PDENH) een investering van 1 miljoen euro opgehaald voor het ontwikkelen van een volledig gerecyclede spijkerbroek en internationale groei.

Read More
Lennart Freud