PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

MIT voorlichtingsbijeenkomst Haarlem

  • DeDAKKAS 1a De Witstraat Haarlem, NH, 2011 DV Netherlands (map)

In april 2019 gaat de Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT-regeling) weer open! Deze subsidie is speciaal ontwikkeld voor de financiering van innovatieprojecten van MKB.

De MIT richt zit op innovaties die passen binnen de agenda’s van de verschillende topsectoren. Dit zijn sectoren waar Nederland in uitblinkt ten opzichte van de rest van de wereld. De sectoren die tot de topsectoren behoren, zijn deze: agri & food, biobased economy, chemie, creatieve industrie, energie, life sciences and health, logistiek, tuinbouw & uitgangsmaterialen, of water. 

Aanvragen voor haalbaarheidsprojecten kunnen van 9 april tot en met 10 september 2019 (17.00 uur) worden ingediend en worden behandeld op volgorde van ontvangst. Aanvragen voor Research & Development samenwerkingsprojecten kunnen van 11 juni tot en met 10 september 2019 (17.00 uur) worden ingediend en worden gerangschikt op een prioriteitenlijst.

Tijdens deze bijeenkomst verstrekken experts van de Provincie Noord-Holland meer informatie over de MIT-regeling in de provincie. Ook zijn er subsidieadviseurs van de provincie aanwezig om meer te vertellen over de selectieprocedure van de MIT. Daarnaast geeft PIM voorlichting over hoe PIM kan helpen bij het aanvragen van een MIT.

Programma
15.15 uur Inloop
15.30 uur: welkomstwoord & informatie MIT-regeling door provincie Noord-Holland
15.45 uur: PIM Noord-Holland over aanvragen van MIT-subsidie
16.00 uur: Ronde tafel in 2 groepen: Haalbaarheidsproject & R&D Samenwerkingsprojecten. 
17.00 uur: Afsluiting & Netwerkmoment

Wil je meer informatie over de MIT-regeling? Meld je dan aan voor dit evenement.