PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

MKB Amsterdam Lenteborrel

  • Johan Cruyff Arena 1 ArenA Boulevard Amsterdam, NH, 1101 AX Netherlands (map)

Op vrijdag 21 maart organiseert onze partner MKB Amsterdam met steun van de Rabobank de jaarlijkse MKB Lenteborrel. Voorafgaand aan het plenaire programma met o.a. Jacco Vonhof, Doekle Terpstra, Marieke van Doorninck en Barbara Baarsma zijn er rondetafelgesprekken waarbij ook PIM Noord-Holland een Netwerktafel zal hosten. Kom langs en meld je aan voor een goed gesprek over financiering.

Programma:

15:45 uur Netwerktafels (optioneel, o.b.v. registratie)
Partners van MKB Amsterdam voeren rondetafelgesprekken met ondernemers over uiteenlopende onderwerpen. Ook PIM zal tijdens deze gesprekken een tafel hosten.

Voorafgaand aan het plenaire programma worden themasessies georganiseerd aan netwerktafels. Je maakt kennis met collega-ondernemers en gaat in informele setting in gesprek over een bepaald onderwerp. Na aanmelding voor de Lenteborrel ontvang je een separate uitnodiging voor de netwerktafels en kun je een onderwerp kiezen. Dit is een vrijwillige extra optie en staat los van het verdere programma.

16:30 uur  Ontvangst plenair programma

17.00 uur  Start plenair programma (onder moderatie van Bart Drenth, voorzitter MKB-Amsterdam)

Speciale gasten zijn:

18:00 uur  Start netwerkborrel

19:00 uur Einde evenement