PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

The Power of Failure!

Elke ondernemer weet het, falen hoort bij groeien! Want wie niet durft te falen, durft ook geen risico’s te nemen als ondernemer. Want falen kan een blessing in disguise zijn. Het thema van deze masterclass is daarom ook "The Power of Failure".

Tijdens deze masterclass zullen twee ondernemers vertellen over de grootste fouten die zij hebben gemaakt en wat ze daarvan hebben geleerd. De hoogte en diepte punten worden gedeeld. En natuurlijk gaan we ook JOU vragen om de fouten die je hebt gemaakt te delen, want je zal vast niet de enige zijn! 

Ook zal PIM-adviseur en investeerder Geert van Etten vanuit zijn rol vertellen welke veelgemaakte fouten hij tegenkomt bij startups en scale-ups. Zo krijg je de kans te leren van andermans fouten en zelf vragen te stellen aan een investeerder! 

Programma:

Registreer hier:

14.45 – 15.00 Inloop

15.00 – 15.15 Introductie PIM + voorstelronde

15.15 – 16.00 Geert van Etten – investeerder 

16.00 – 16.15 Pauze 

16.15 – 17.00 T.b.c.

17.00 - 17.45 Tim de kraker – BarDoggy 


Mocht je uiteindelijk toch verhinderd zijn, meld je dan af gezien er maximaal 30 plekken beschikbaar zijn. 

Wees welkom in Het Nieuwe Warenhuis, de coworking van Alkmaar, gehuisvest in het oude warenhuis, het pand van de voormalige V&D. Het Vijvertje 2, 1811 EW Alkmaar