PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

Masterclass: Hoe financier ik mijn circulaire startup of scale-up?

Tijdens de week van de circulaire economie biedt PIM een speciale masterclass aan voor circulaire startups en scale ups die op zoek zijn naar financiering.

Iedereen weet dat het als jong bedrijf lastig is om financiering op te halen. Dit wordt nog uitdagender wanneer je een duurzaam of circulair business model hebt. PIM brengt daar verandering in en gaat je daarbij helpen! In de masterclass krijg je feedback van investeerders over je businessmodel en vertellen ze waar ze op letten en waarom ze bedrijven wel en niet financieren. Daarnaast vertellen ondernemers hoe ze financiering hebben opgehaald voor hun duurzame of circulaire droom. Dus veel praktijk cases, sparren met andere duurzame ondernemers en plezier!

Sprekers

Vincent Bogaart

Vincent Bogaart is een Next Gen van de Familie die in de Olie & Gas (Shell) hebben gezeten. Na zijn studie Chemische Technologie heeft hij 12 jaar gewerkt in internationale inkoop, sales en marketing management.

Een sterke passie heeft hij ontwikkelt voor duurzaamheid en is naast investeerder ook ook part-time ondernemer. Na 10 jaar ervaring in impact investment weet Vincent als geen ander wat impact investeren inhoudt en of het idee echt significante impact op kan leveren.

Jaron Borensztajn

Cargoroo is een mobility startup die elektrische deelbakfietsen inzet op vaste locaties in steden, gericht op families met kinderen en MKB bedrijven. Cargoroo heeft een ambitieuze groeistrategie waarbij ze in 3 jaar willen groeien naar 3600 deel-bakfietsen in 8 steden in 3 landen. Zowel voor de development als voor de groei is financiering nodig.

Jaron Borensztajn is mede-oprichter van Cargoroo. Hij heeft achtergrond is in ICT en business consultancy, was mede-oprichter van een middelgroot ict bedrijf in de jaren ’90 en is sindsdien betrokken geweest bij verschillende startups.

Ook geven we je de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij DEMO DAY, georganiseerd door GO-NH, waarbij bedrijven hun idee pitchen. 

Wil je hierbij zijn? Meld je dan aan via de onderstaand formulier!