PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

Introductiebijeenkomst GO!-NH Circulaire Economie 2018

  • Provincie Noord Holland Houtplein 33 2012 DE (map)

Op dinsdag 4 september 2018 organiseert PIM-partner GO!-NH samen met Provincie Noord-Holland en Innomics een introductiebijeenkomst waarbij er uitleg wordt gegeven over de verschillende innovatieprogramma’s vanuit Noord-Holland en in het bijzonder de GO!-NH Accelerator Circulaire Economie.

De bijeenkomst wordt georganiseerd voor innovatieve en duurzame mkb-ondernemers en belanghebbenden uit Noord-Holland. We hebben een inhoudelijk en hands-on programma en er is voldoende mogelijkheid voor het vragen of ondersteuning bij innovatie en de inschrijving voor GO!-NH. 

Tijdens de bijeenkomst zullen de verschillende innovatieprogramma’s en mogelijkheden voor ondernemers, MKB en grote bedrijven in een rap tempo de revue passeren. Daarnaast hebben we presentaties van initiatieven en ondernemers die een dergelijke accelerator en innovatieprogramma hebben gedaan en wat dit voor hen heeft opgeleverd. Ook is er gelegenheid om te netwerken.

Programma

15:30 uur: Inloop
16.00 uur: Inhoudelijke presentaties, discussie:
Introductie ondersteunende instrumenten provincie Noord-Holland
Introductie GO!-NH Accelerator, André Knol en Michiel de Klein, Innomics
Ondernemer aan het woord over Innovatie en Accelerators
17:00 uur: Borrel en netwerken

Earlier Event: July 26
PIM Zomer Bijeenkomst in Volendam
Later Event: September 11
Voorlichtingsbijeenkomst Texel