PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

Duurzaamheidspodium Schagen

  • Kinepolis Cinemagnus Grotewallerweg 2 Schagen, NH Netherlands (map)

Op woensdag 10 oktober organiseert gemeente Schagen het Duurzaamheidspodium voor en door ondernemers met als thema: Duurzaamheid verbindt. Om andere keuzes te maken voor een duurzame wereld van morgen is het belangrijk voor ondernemers om de toekomst mee te wegen in de beslissingen van vandaag. Dit wil de gemeente doen door op het Duurzaamheidspodium de ‘Toekomststoel’ aan te schuiven! Zo krijgt de toekomst letterlijk een plek en wordt de stem van de toekomstige generaties gewaarborgd. Joep een financieel adviseur van PIM zal aanwezig zijn tijdens het Duurzaamheidspodium evenement.