PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

Masterclass 'Kunstmatige intelligentie en machine learning'

  • Startup Village 608 Science Park Amsterdam, NH, 1098 XH Netherlands (map)

Gedurende deze Masterclass zullen prof. dr. Marcel Worring en prof. dr. Willemijn van Dolen van de UvA een introductie geven over de inzet van ongestructureerde data voor marketing en bedrijfs toepassingen door middel van machine learning modellen. Let op: De Masterclass is in het Engels.

Deze Masterclass maakt deel uit van Innovators Tribe van ACE (Amsterdam Centre for Entrpeneurship). Een programma dat bedrijven helpt om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen. 

Kosten: Normaal 350 euro per deelnemer, echter voor het PIM Noord-Holland netwerk gratis toegankelijk, slechts 20 plekken beschikbaar