PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

Masterclass 'De Geheimen van Groei'

  • Startup Village 608 Science Park Amsterdam, NH, 1098 XH Netherlands (map)

Tijdens deze masterclass ga je samen met andere ondernemers aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van groei te bespreken, zoals personeel, strategie en operatie. Aan het eind van de masterclass heb je concrete handvatten om direct toe te passen in je bedrijf. 

De masterclass wordt gegeven door Roderick van den Berg en Joost Reimert. Roderick en Joost hebben meerdere ondernemingen opgericht in verschillende industrieel. Daarnaast zijn ze betrokken bij ACE als scale-up experts en hebben ze vele ondernemers bijgestaan bij de groei van hun bedrijf.  

Kosten: Normaal 250 euro per deelnemer, echter voor het PIM Noord-Holland netwerk gratis toegankelijk, slechts 40 plekken beschikbaar.