PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

Financiering van sociale ondernemingen - Stadsgarage meets PIM

 

Ben je sociale ondernemer en zou je meer willen weten hoe je de financiering van jouw sociale onderneming rond kan krijgen? Kom naar de speciale editie van de Stadsgaragesessie meets PIM Noord-Holland om meer te weten te komen over financiering van sociale ondernemingen!

We gaan dieper in op verschillende vormen van financiering, denk aan crowdfunding, impact investment en impact investering door overheden. Daarnaast gaan we met elkaar in gesprek over verdienmodellen.

Wat kun je verwachten? Veel interactie met experts, nieuwe inzichten en aan het eind een netwerk borrel om andere sociaal ondernemers te ontmoeten!