PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

Masterclass 'Kunstmatige intelligentie en ondernemen'

  • ACE Science Park Amsterdam, NH, 1098 Netherlands (map)

Gedurende deze Masterclass zullen prof. dr. Maarten de Rijke en dr. Evangelos Kanoulas van de UvA een introductie geven over kunstmatige intelligentie en de mogelijkheden hiervan voor ondernemers. Let op: De Masterclass is in het Engels.

Deze Masterclass maakt deel uit van Innovators Tribe van ACE (Amsterdam Centre for Entrepreneurship). Een programma dat bedrijven helpt om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen. 

Kosten: Normaal 350 euro per deelnemer, echter voor het PIM Noord-Holland netwerk gratis toegankelijk, slechts 20 plekken beschikbaar.