PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

Informatiebijeenkomst MIT, Kansen voor West & PIM

Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt u geinformeerd over de kansen die MIT u biedt. Welke stappen dient u te nemen en waar moet u op letten bij een MIT aanvraag? Daarnaast zal Kansen voor West toelichten wat zij voor u kunnen betekenen. Ook de Kamer van Koophandel en PIM zullen hun mogelijkheden aan u voorleggen. De middag wordt afgesloten met een interactieve sessie met tweee ondernemers die reeds een MIT aanvraag hebben doorlopen en een ervaringsdeskundige van Kansen voor West. Nadien is er ruimte om persoonlijk langs te gaan bij de verschillende initiatieven en om te netwerken.

Opzet programma:

15:00 inloop
15:30 start programma
16:45 einde programma start informatiemarkt
18:00 einde informatiebijeenkomst

Earlier Event: March 29
Mini Masterclass Big Data & AI
Later Event: April 19
Financiering van Agri food bedrijven