PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

Informatiebijeenkomst MIT, Kvk, Kansen voor West & PIM

  • 3 Dreef Haarlem, NH, 2012 HR Netherlands (map)

Op donderdag 12 april a.s. organiseert PIM Noord-Holland in samenwerking met Provincie Noord-Holland en de Kamer van Koophandel een informatiebijeenkomst over MKB-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT), Kansen voor West en PIM. 

Tijdens deze informatiebijeenkomst geven we meer informatie over de kansen die MIT, Kansen voor West (het samenwerkingsverband van de vier randstadprovincies) en PIM je kunnen bieden. De middag wordt afgesloten met een interactieve sessie met tweee ondernemers die eerder een MIT aanvraag hebben doorlopen en een ervaringsdeskundige van Kansen voor West. Na het plenaire gedeelte is er ruimte om persoonlijk langs te gaan bij de verschillende initiatieven en om te netwerken op de informatiemarkt.

Opzet programma:

15:00 uur Inloop
15:30 uur Start plenair programma
16:45 uur Start informatiemarkt
18:00 uur Einde informatiebijeenkomst

 

logo.jpg