PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

Financiering van Agri-food & MKB ondernemingen

  • Clusius Blauwe Berg 1-a 1625 Hoorn (map)

Op donderdag 19 april a.s. organiseren Programma Investeringsgereed Innovatief MKB, GreenPortNoord-Holland Noord en de Westfriese gemeenten de bijeenkomst ‘Financiering van Agri-Food & MKB ondernemingen’. De bijeenkomst is bedoeld voor innovatieve en duurzame mkb-ondernemers die op zoek zijn naar investeerders en/of andere financiering. 

Tijdens de bijeenkomst wordt meer over het programma van PIM verteld en pitchen drie ondernemers hun financieringsbehoefte. Vervolgens delen investeerders en experts do's en don'ts bij financiering van agri-food concepten met het publiek.   

Programma:
15:30 uur Inloop
16:00 uur Introductie door PIM en GreenPort NHN
16:30 uur Drie ondernemers aan het woord over innovatie en hun financieringsbehoefte
17:15 uur Tips en tops door experts en financiers
17:30 uur Afsluiting & Netwerkborrel