PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

PIM Ontbijtsessie

  • Bakke Rij 3F Hendrik Figeeweg Haarlem, NH, 2031 BJ Netherlands (map)

Graag nodigen we je uit voor een exclusieve ontbijtsessie van (Programma Investeringsgereed Innovatief MKB) PIM Noord-Holland op 22 februari van 8:30-10:00 uur in de Bakke Rij (aan de Hendrik Figeeweg 3F) in Haarlem.

PIM is een initiatief van de provincie Noord-Holland om innovatieve MKB-ondernemers in Noord-Holland te helpen met hun financieringsvraagstukken door middel van maatwerkondersteuning en groepsgewijze ondersteuning.

Tijdens deze exclusieve gratis ontbijtsessie gaan we met een groep van ongeveer 10 ondernemers in op hulpvragen van ondernemers. Wil je aanwezig zijn bij dit event vraag dan een code aan via eddie@pimnh.nl.

Wij zullen zorgen voor een goed ontbijt, zodat je daarna klaar bent om weer hard aan de slag te gaan aan je onderneming.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Vraag dan een ticketcode aan via eddie@pimnh.nl.