PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

Masterclass: Agile en Lean, nieuwe manieren van werken

  • ACE 608 Science Park Amsterdam, NH, 1098 XH Netherlands (map)

Je bent ambitieus, wil snel groeien maar hoe organiseer je dat? Hoe blijf je wendbaar terwijl het om je heen alleen maar drukker en ingewikkelder wordt? Lean en agile, het lijken dé toverwoorden waarmee je deze vraagstukken zou kunnen oplossen. Maar wat betekent dat eigenlijk? Hoe doe je dat? Wanneer ben je lean of agile? Of eigenlijk: hoe zorg je ervoor dat je groeiende bedrijf relevant blijft; nu en in de toekomst? Met de masterclass reikt Robert je praktische handvatten aan waarmee je zelf invulling aan deze vragen kan geven.   

Robert van Oirschot is ondernemer, coach en auteur van diverse managementboeken en de roman DROOG. Hij begeleidt jonge en ervaren ondernemers bij de (door)groei van hun bedrijven en maakt daarbij gebruik van de nieuwste methodieken en (sociale) innovaties. Als organisatieadviseur heeft hij grootschalige programma’s begeleidt bij ministeries, banken en verzekeraars.

Voor wie is deze masterclass: MKB-ers

Meld je snel aan voor de Masterclass Lean & Agile op donderdag 6 december van 14.45-18.00 uur te Science Park 608 in Amsterdam.