PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

Masterclass: Het financieren van start -ups en scale ups

  • ACE 608 Science Park Amsterdam, NH, 1098 XH Netherlands (map)

Op 20 december organiseert PIM de laatste masterclass van het jaar. Dit keer gaat de masterclass over de groei van start-ups en scale-ups en hoe dit gefinancierd kan worden. 

Financiering vormt voor ieder bedrijf een terugkerende uitdaging, off je nu in de start-up fase zit of in een groeifase. Maar ook bij volwassen bedrijven speelt financiering een belangrijke rol. Om hier inzicht in te verkrijgen verzorgt PIM een masterclass voor innovatieve en duurzame mkb-ondernemers. Theoretische kennis wordt gecombineerd met praktijk cases. Daarnaast worden alle mogelijkheden tot financieren besproken. Ook de voor- en nadelen van de verschillende financieringsvormen komen aan bod.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Schrijf je dan in!