PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

MKB for Good - duurzame innovatie in het MKB

Duurzame innovatie een ‘must’ voor het MKB? HvA vindt van wel. 

Ondernemen met oog voor maatschappelijke impact is een uitdaging. Welke veranderingen in bedrijfsprocessen zijn mogelijk en wenselijk? Welke verduurzamingsslag kunnen we maken? Is het huidige business model nog houdbaar? Kunnen we meer circulair ondernemen? Hoe dan?

Op woensdag 19 december organiseert de Hogeschool van Amsterdam (HvA) een lunchbijeenkomst om inzicht te krijgen in uitdagingen voor het MKB op het gebied van duurzame innovatie. De HvA doet toegepast onderzoek naar sociaal ondernemerschap, nieuwe business modellen, circulair ondernemen, smart city en aanverwante thema’s. Om bedrijven de nodige inspiratie en handvatten te bieden voor de noodzakelijke duurzame innovatie wil de HvA deze kennis delen in de vorm van een mastercourse. 


Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd in duurzame innovatie binnen jouw bedrijf? Om goed aan te sluiten op de behoefte is nauwe samenwerking met MKB professionals essentieel voor de ontwikkeling van deze mastercourse. 

Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van een innovatieve mastercourse? Meld je dan aan voor de lunchbijeenkomst op woensdag 19 december van 12.00-14.00 uur. Wij bieden je een bijeenkomst om van gedachten te wisselen met andere professionals uit het MKB en experts van de HvA. Wij zijn expliciet op zoek naar professionals werkzaam in bedrijven binnen het MKB.


Praktische informatie
:
Datum: Woensdag 19 december 2018
Tijd: 12.00 uur – 14.00 uur (11.30 ontvangst)
Locatie: HvA Wibauthuis, Wibautraat 3b te Amsterdam
Meer informatie: Harriët Robijn – h.robijn@hva.nl – 06-21157396