PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

Masterclass: Hoe verleid je een investeerder met een goed businessplan?

  • ACE 608 Science Park Amsterdam, NH, 1098 XH Netherlands (map)

Wie bij een bank, investeerder of informal te rade gaat om geld los te peuteren, moet met een goed en volledig businessplan komen. Zij verlangen een doordacht plan dat kort, helder en duidelijk uiteenzet wat je gaat doen, voor wie -  en vooral -  wat dat gaat opleveren. Tijdens de masterclass worden de belangrijkste facetten die een plan moet bevatten uitgelicht aan de hand van real life cases.

De masterclass wordt gegeven door o.a. Joost Reimert die meerdere ondernemingen heeft opgericht in verschillende industriën. Daarnaast is hij betrokken bij ACE als scale-upexpert en heeft vele ondernemers bijgestaan bij de groei van hun bedrijf.  

Robert Meijer heeft gewerkt als commercieel directeur bij de Fortis bank en in zijn huidige rol als business coach en consultant begeleidt hij ondernemers en bedrijven met het formuleren en realiseren van hun doelen. De focus ligt op financiële vraagstukken. 

Zit jij te ploeteren aan je plan, schrijf je lange teksten en heb je het gevoel dat het nog steeds niet volledig is? Kan jij wel wat hulp gebruiken aan de zijlijn en wil je klaargestoomd worden om je businessplan te pitchen voor een investeerder? Schrijf je dan in voor deze masterclass op 8/11 van 14.45 -18.00 uur op Science Park 608 te Amsterdam.