PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

Rondetafelgesprek PIM & Gemeente Amstelveen: Je onderneming laten groeien

  • Raadhuis Amstelveen 1 Laan Nieuwer-Amstel Amstelveen, NH, 1182 JR Netherlands (map)

Op vrijdag 16 november is het de Dag van de Ondernemer. Op deze dag worden ondernemers in heel Nederland in het zonnetje gezet om ze te bedanken voor hun lef en doorzettingsvermogen. Tijdens deze dag slaan de Gemeente Amstelveen en PIM Noord-Holland de handen ineen om innovatieve en duurzame ondernemers verder te helpen met groeivragen tijdens de rondetafelgesprekken. 

Heb jij een innovatief of duurzaam project opgestart? En heb je een groeivraag? Kom dan naar de rondetafelgesprekken van PIM Noord-Holland op het Raadhuis van Amstelveen. Tijdens deze gesprekken helpen adviseurs met een brede kennis van financiering je verder met concrete vragen over het groeien van uw onderneming.

Programma rondetafelgesprekken

13:00 uur Inloop met broodjes & introductie PIM door PIM- adviseur

13:15 uur Verdeling 2 tafels voor rondetafelgesprek over het ophalen van financiering. Tijdens dit programmagedeelte krijg je de gelegenheid om te sparren met PIM-adviseurs en andere ondernemers over financiering ophalen, businessplan en bijvoorbeeld team. Daarnaast geven de adviseurs concrete handvatten voor het ophalen van financiering.
14:30 uur Einde 

 We begroeten u graag op 16 november!