PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

Ondernemers - VrijMiBo

  • Koninklijk Instituut voor de Tropen 2C Linnaeusstraat Amsterdam, NH, 1092 CK Netherlands (map)

PIM-NH organiseert samen met het team van Ready to Scale een vrijdagmiddagborrel voor ondernemers. 

Tijdens deze informele bijeenkomst horen wij graag hoe het met jullie gaat en of er nog uitdagingen in 2018 in het vooruitzicht liggen waarbij wij jullie van dienst kunnen zijn. Misschien is dit hét moment om deel te nemen aan het Ready to Scale groepsprogramma, of ben je nu klaar om financiering op te halen en wil je graag meedoen met onze pitch voor financiers later dit jaar. Kom langs en wij reserveren graag een plekje voor jou! Iedere ondernemer is van harte welkom om gewoon een drankje met ons te drinken. 

Registreren kan via de volgende link: 

Earlier Event: January 8
Nieuwjaarsreceptie
Later Event: February 1
PIM Ontbijtsessie