PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Back to All Events

Voorlichtingsbijeenkomst - Financiering van Innovatie

  • De Telefooncentrale Koelmalaan 350 Alkmaar (map)

Op 20 november a.s. organiseren Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord de bijeenkomst ‘Financiering van Innovatie.’ De bijeenkomst wordt georganiseerd voor innovatieve en duurzame mkb ondernemers die op zoek zijn naar investeerders en/of andere financiering. De bijeenkomst vindt plaats van 15.30 uur – 19.00 uur in Alkmaar.

Op de bijeenkomst deelt een investeerder zijn tips, do's en don'ts met de aanwezigen. Ook zullen verschillende ondernemers pitchen voor investeerders en financiers en is er gelegenheid om te netwerken.