PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

New Events

Voorlichtingsbijeenkomst - Financiering van Food concepten
Dec
15
4:00 PM16:00

Voorlichtingsbijeenkomst - Financiering van Food concepten

Op vrijdag 15 december a.s. organiseert Programma Investeringsgereed MKB (PIM) Noord-Holland een voorlichtingsbijeenkomst ‘financiering van food concepten.’ De bijeenkomst wordt georganiseerd voor ondernemers die actief zijn in de food sector en die een financieringsbehoefte hebben. De bijeenkomst vindt van 16.00-18.00 uur plaats in Zaandam.

View Event →

Voorlichtingsbijeenkomst - Financiering van Innovatie
Nov
20
3:30 PM15:30

Voorlichtingsbijeenkomst - Financiering van Innovatie

Op 20 november a.s. organiseren Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord de bijeenkomst ‘Financiering van Innovatie.’ De bijeenkomst wordt georganiseerd voor innovatieve en duurzame mkb ondernemers die op zoek zijn naar investeerders en/of andere financiering. De bijeenkomst vindt plaats van 15.30 uur – 19.00 uur in Alkmaar.

View Event →
Oct
31
2:00 PM14:00

Informatiebijeenkomst 'Samenwerking in het kader van EIP’

  • Green Campus, zaal 'het Glazen Huis' (map)
  • Google Calendar ICS

Op 31 oktober organiseert de Province Noord-Holland een informatiebijeenkomst voor de regeling ‘Samenwerking in het kader van Europese Innovatie Partnerschappen (EIP)’ van het Platteland Ontwikkelings Programma (POP3). Noord-Hollandse samenwerkingsverbanden die werken aan het praktijkrijp maken van landbouwinnovaties kunnen van 30 oktober 2017 tot en met 31 januari 2018 subsidie aanvragen voor het ontwikkelen en testen van duurzame landbouwinnovaties. 

View Event →
Kickoff PIM - Circulair ondernemen
Oct
17
7:00 PM19:00

Kickoff PIM - Circulair ondernemen

Op 17 oktober organiseert Provincie Noord Holland in samenwerking met Rabobank Ondernemers Impuls een evenement over circulair ondernemen. Helga van Leur neemt u deze avond op een energieke en interactieve manier mee langs inspirerende ondernemers en een team van experts. De avond zal worden geopend door Jaap Bond en Jack van der Hoek van de provincie Noord Holland en Jan Feenstra van de Rabobank.

View Event →