PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

Maatwerk

Ondersteuning op maat

Strategische sessies

We verzorgen een aantal sparring sessies. Met de uitkomsten van deze sessies kan jij je plan aanscherpen. Daarnaast kunnen wij samen met jou de financiƫle gegevens bespreken die noodzakelijk zijn bij de presentatie aan financiers of investeerders (prognose exploitatie, balans, cash flow). Andere formats die we kunnen gebruiken zijn bijvoorbeeld de customer journey en het investment readiness canvas.


Maken financieel model

We werken altijd via de FAST-methode (Flexible, Accurate, Structured, Transparant) om een financieel model te maken dat overeenkomt met de eisen van alle type investeerders. We maken dit model samen met jou en we zorgen ervoor dat je weet hoe het werkt en hoe je het kan toepassen.


Schrijven businessplan

Voor het aantrekken van een investering heb je een businessplan nodig. We kunnen je helpen bij het uitwerken van het businessplan. Daarnaast doen we ook een onderzoek naar de markt en helpen we met het uitwerken van de strategie. Samen willen we ervoor zorgen dat je uiteindelijk een plan hebt waarmee je de markt op kan.