PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

Hulpmiddelen gemeenten

Financieringsregelingen Gemeenten

Hieronder worden financieringsregelingen per gemeente geplaatst. Ben je een innovatie adviseur bij een Gemeente en mis je de regelingen uit jouw gemeente? Neem contact op met Eddie voor de mogelijkheden.

Zoek via de onderstaande balk naar meer informatie over financiering in jouw gemeente.

Gemeente Zaanstad

De Gemeente Zaanstad heeft een Algemene Subsidie Verordening (ASV) waarin staat aangegeven welke activiteiten voor subsidie in aanmerking komen. Hierop bestaan extra afzonderlijke subsidieregelingen. Een subsidieregeling is een door het college vastgesteld besluit voor een bepaalde groep subsidies en bedoeld om een bepaalde activiteit aan te moedigen. De bij elke subsidie behorende beleidsregels zijn een aanvulling op de Algemene Subsidie Verordening.

 

Eva Kleingeld