PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

Innovatief MKB Noord-Holland v3

SUB | Sustainable Boost

Sustainable Boost.png

Door een steeds kritischere samenleving en overheid wordt er van organisaties verwacht dat ze transparant zijn en dat financiële prestaties hand in hand gaan met maatschappelijk van betekenis zijn. Met een netwerk van geselecteerde SUB Boosters werken we samen aan onze droom: het realiseren van een duurzaamheidsrevolutie in de facilitaire branche!

Vanuit een gedeelde passie voor sustainability delen we actuele kennis en onze duurzaamheidstools om door samenwerking op steeds grotere schaal het facility management te verduurzamen. Hiermee maken we organisaties toekomstbestendig en realiseren we winst voor mens, milieu en maatschappij! 

Lennart Freud