PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

Innovatief MKB Noord-Holland v3

Grünten

Grünten.png

Meer dan driekwart van de Nederlanders haalt de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente per dag niet. Grünten is een nieuw 'ready-to-eat' havermoutproduct op basis van groente. Het bevat 100 gram groente per portie, dat is 40% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. Door je dag te beginnen met Grünten maak je het jezelf zo een stuk makkelijker om  aan voldoende groente te komen.

Grünten is beschikbaar in drie verschillende smaken die zijn afgeleid van populaire taartsoorten. Elke variant heeft een andere groente als basis en één is er geheel plantaardig, zo is er volop variatie mogelijk en er is voor ieder wat wils. Het aantal calorieën varieert per smaak van 170 tot 234 kcal en is dus vrij laag voor een volledig ontbijt. Met Grünten kan je nu van je favoriete taartsmaak genieten terwijl je meteen iets goeds doet voor je gezondheid!

Lennart Freud