PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

Innovatief MKB Noord-Holland v3

Videobutler

Wereldwijd contact kunnen leggen is in onze digitale samenleving van grote waarde. Maar veel mensen weten niet altijd hun weg te vinden door het overweldigende aanbod van complexe technieken.

 

Als Social Enterprise begrijpen wij hoe belangrijk juist dan persoonlijke aandacht en vakkundige support is. Wij vergroten doelbewust onze ‘social impact’ door een brug te slaan tussen complexe technieken en de gebruikers. Ongeacht tijd of plaats. Onze Videobutlers zijn de mensen die perfecte beeldcommunicatie tot stand brengen voor onze klanten. Omdat zij het best vanuit huis werken, brengen wij ons werkaanbod naar hen toe. Door gebruik te maken van onze diensten vergroten onze klanten samen met ons de sociale impact. Die impact op inzetbaarheid, geluk en effect op het milieu, maken wij meetbaar en zichtbaar.

 

Verbonden door uitzonderlijke professionals, vanaf de best denkbare plek, breiden wij onze variatie aan virtuele assistentie steeds verder uit. Daarmee bieden wij een duurzaam perspectief op ondernemerschap om waardig om te gaan met mens en planeet.

Lennart Freud