PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

Innovatief MKB Noord-Holland v3

Uniflow

Uniflow heeft een techniek ontwikkeld om drooggas te produceren met een garantie tot 99,99%. Door een druppelafscheidingstechniek wordt gegarandeerd dat de gassen helemaal droog zijn en hierdoor gaan machines langer mee. Uniflow-techniek komt uitstekend tot zijn recht in de industriële koeltechniek. Daardoor wordt Uniflow in de huidige praktijk met name toegepast bij pompsystemen en ligt de focus minder op koelsystemen op basis van directe expansie (DX) Of een koelsysteem sub- of transkritisch opereert heeft geen invloed op de goede prestatie van Uniflow. Bij de selectie van de goede maat Uniflow speelt de temperatuur vanzelfsprekend wel een rol.

Lennart Freud