PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

Innovatief MKB Noord-Holland

PIM ondernemers in beeld

Stonecycling

StoneCycling ontwikkelt nieuwe unieke en hoogwaardige gevelmaterialen van ge-upcycled afval. Dit is afval dat voorheen waardeloos was en door StoneCycling omgezet in waardevolle grondstoffen. Het eerste product dat StoneCycling op de markt heeft gebracht is de WasteBasedBrick. Dit is een gevelsteen gemaakt van bouw, sloop en industrieel afval.

Vanaf 2014 draait StoneCycling op volle kracht en sinds 2015 is actief begonnen met de verkoop van de WasteBasedBrick. In 2016 is de machinale productie op gang gekomen. Er zijn inmiddels meer dan 30.000 geproduceerd en de eerste gebouwen met een gevel van WasteBasedBricks zijn opgeleverd.