PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

Innovatief MKB Noord-Holland

PIM ondernemers in beeld

Closing the Loop

Closing the Loop is een social enterprise voor circulariteit van mobiele telefoons. Hun unieke One for One dienst biedt bedrijven een tastbare manier om hun mobiele telefoongebruik circulair te maken. 70% van de telefoons uit Europa komt uiteindelijk in ontwikkelingslanden terecht, waar geen goede recycling mogelijkheden zijn. Uit naam van klanten redt Closing the Loop kapotte mobiele telefoons van de afvalberg en brengt deze naar de beste recyclers ter wereld. Via One for One kunnen bedrijven de negatieve impact van een nieuwe of afgedankte mobiele telefoons compenseren en wordt gewerkt aan een afvalvrije telecomsector.

joost_de_kluijver_0.jpg