PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

Innovatief MKB Noord-Holland

PIM ondernemers in beeld

Parcls

Parcls maakt de last mile efficiënter en groener. Met pick-up points en gebundelde bezorging op de fiets. Klanten kunnen al hun online bestellingen bij Parcls laten bezorgen en het pakket ophalen wanneer het hem of haar uitkomt. De klant kan ook kiezen voor een bezorging: dit gebeurt op de fiets en de klant bepaalt wanneer. Parcls is onafhankelijk van vervoerders, alle pakketten kunnen bij Parcls geleverd en opgehaald worden. Als klant hoef je dus niet voor het ene pakket naar Primera, voor het andere naar Albert Heijn of naar de stomerij die toevallig ook een afhaalpunt is. Parcls is bovendien 7 dagen per week open tot 20 uur 's avonds, zodat je ook na je werk je pakket kan ophalen. Ook voor je retouren of verzendingen kan je bij Parcls terecht.