PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

Innovatief MKB Noord-Holland

PIM ondernemers in beeld

Food Union

Food Union is een inspirerende werkplaats voor iedereen met liefde voor eten. Een echte bruisplek voor culinaire ondernemers. Met een professionele productiekeuken, kantoorruimte en een gave plek voor evenementen. Je huurt er een flexibele werkplek en werkt er zij aan zij met andere vakidioten. Aan je eigen ontwikkeling, of samen.

Pepijn Rijks, Thijs Bos en Pascal Labrie zijn Food Union gestart met de overtuiging om mensen blij te maken met goed en lekker eten. En ze ondertussen te inspireren om de wereld iets te verduurzamen door bewuster met voeding bezig te zijn.

Ze hebben alledrie een andere achtergrond en jarenlange horeca- en ondernemerservaring. Juist door hun gecombineerde kennis weten ze haarfijn wat je als food-ondernemer nodig hebt om lekker te kunnen werken. Zo helpen en versterken ze huurders en denken ze mee over voedselvraagstukken binnen en buiten Food Union.

Samen maken ze van Food Union dé plek waar gedreven cateraars, ambachtslieden, chefs, brouwers, productontwikkelaars en start-ups samenkomen. Hier kun je doen wat je altijd al wilde, zonder geremd te worden door ruimtegebrek of de aanschaf van dure apparatuur. Zodat ze gezamenlijk nog meer mensen met mooie eetbelevenissen kunnen raken.

 
Food-Union_HB_SRG_9.jpg
foodunion-website-foto7.jpg