PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

Innovatief MKB Noord-Holland

PIM ondernemers in beeld

De Hoedenmaker

De Hoedenmaker gaat nu ook kledinglijn lanceren. Het duo Marcel de Leeuw en Dirk-Jan Kortschot haalden met een crowdfunding actie ondersteund door PIM genoeg geld op om te gaan werken aan hun DJM by De Hoedenmaker collectie voor mannen. In totaal haalden ze een bedrag van 31,594 euro op. Voor de collectie liet het duo zich inspireren door unieke, persoonlijke mutsen die walvisjagers droegen enkele eeuwen terug en die inmiddels te zien zijn bij het Rijksmuseum. Het assortiment varieert van broeken en truien tot jassen en shirts en zelfs schoenen. De collectie van De Hoedenmaker zal in januari 2018 voor het eerst getoond worden. 

de-hoedenmaker-over-ons2.jpg