PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

Innovatief MKB Noord-Holland

PIM ondernemers in beeld

Haerlems Bodem

Wat is Haerlems Bodem?

Haerlems Bodem is een lokaal mediaplatform voor de inwoners van de regio Haarlem. Dagelijkse output van nieuws, actualiteiten en achtergronden. Met ruimte voor kunst, cultuur, lifestyle, politiek, uitgaan, muziek en ondernemen. Hiermee is Haerlems Boden dé plaats waar je informatie kan vinden over wat men belangrijk vindt in Haarlem en omgeving. Haerlems Bodem werd opgericht in 2012 door Dennis Cup. Hij heeft een passie voor het creëren van video's en content voor online media doeleinden. Deze passie komt volledig tot uiting in Haerlems Bodem.

Waar heeft PIM mee geholpen?

Pim heeft Haerlems Bodem geholpen door middel van coaching sessies. Verder heeft PIM, Haerlems Bodem gekoppeld met Potentiële samenwerkingen en klanten.

 
 
download.png