PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

Innovatief MKB Noord-Holland

PIM ondernemers in beeld

Ohnana Tents

Ohnana Tents verkoopt tenten met een reflectieve aluminium coating. Door deze coating blijft de tent tot 13 graden koeler dan reguliere tenten. Hierdoor brand je niet langer je tent uit en kun je tot drie uur langer slapen. 

Een kleine twee jaar na het ontstaan van de Ohnana tent is er veel gebeurd. Na een jaar van ontwerpen en testen van materialen lanceerde Ohnana Tents in juni 2017 een Kickstarter-campagne. Het resultaat: bijna 500 verkochte tenten. Bijna een jaar nadien lopen de zaken nog altijd goed. De Ohnana wordt in meerdere landen verkocht en er is ook media-aandacht van onder meer het AD. Benny: β€œHet festivalseizoen begint nu echt op gang te komen met als gevolg dat we de marketingmachine flink aandraaien. Momenteel krijgen we dagelijks enkele duizenden websitebezoekers en verkopen we tien tenten per dag. Gezien de grote vraag naar een dergelijk product is het verbazingwekkend dat de tentenmarkt zo lang niet heeft ingespeeld op de behoeften van festivalkampeerders.”

ohana tent.jpg