PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

Innovatief MKB Noord-Holland

PIM ondernemers in beeld

Elements of Freedom

Elements of Freedom is een duurzaam modelabel dat snel groeit sinds de introductie in 2014. Elements of Freedom is het modelabel voor the Independent, Free and Selfconscious women. Voor de vrouw die zelf haar keuzes maakt. Elements of Freedom heeft een eigen herkenbare authentieke stijl die aantrekkelijk, stoer en lichtvoetig is. Het hart van de collectie van Elements of Freedom zijn tops, blouses en jurkjes die aangevuld worden door stoere items die passen bij streatwear en stijlvolle items. Kwaliteitsdesign zonder poespas en “tijdloos bij de tijd”. Voor thuis, op je werk, in de stad of de natuur, een etentje of een feestje. Mooie eerlijke kleding die heerlijk zit. Anders, maar toch mainstream

Elements of freedom.jpg