PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

Innovatief MKB Noord-Holland v2

GhaZoo

GhaZoo is opgericht vanuit de ervaringen en frustraties van vier vaders met het kopen van luiers. De serieuze kosten en al het gedoe waar je meerdere jaren aan vast zit. Het zat zijn om altijd maar weer te moeten zoeken naar aanbiedingen van kwaliteitsluiers omdat je weet dat je met de reguliere prijs teveel betaalt. Het moeten kopen van luiers terwijl er geen aanbieding is. Het gesjouw en gedoe met die grote aanbiedingshoeveelheden over straat. Het onverwachts misgrijpen omdat je je dacht dat je nog een pak in huis had.

Zij vinden dat het veel beter en gemakkelijker kan. De juiste maat luiers automatisch op het juiste moment geleverd voor altijd dezelfde, scherpe prijs. Goede kwaliteit, transparante service en helemaal afgestemd op je persoonlijke situatie.Lennart Freud