PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

Innovatief MKB Noord-Holland v2

Circular IQ

Circular IQ  is een eenvoudig toe te passen softwaretool die de transparantie van de complete supply chain verbetert zodat bedrijven daadwerkelijk kunnen meten hoe duurzaam de producten en materialen die zij inkopen en verkopen zijn. Het laat zien waar grondstof, materiaal en productwaarde verloren gaat als gevolg van ontwerpkeuzes en/of productietechnieken. Op deze manier brengt het bedrijf de circulaire economie dichterbij. Met de software lichten bedrijven hun toeleveringsketen door, en zien ze in één oogopslag hoe duurzaam die is. Naast inzicht in hoe circulair economisch je bedrijf draait, maakt de software heldere prestatie-analyses, die je slim en makkelijk kunt downloaden en delen met wie je maar wilt.

Lennart Freud