PIM - provincie Noord-Holland
PIM helpt innovatieve MKB ondernemers met groeiplannen aan financiering

Innovatief MKB Noord-Holland v2

Cargoroo

Cargoroo is een slimme elektrische deelbakfiets met vaste standplaatsen in jouw buurt. Snel, schoon en voor van alles inzetbaar. Je betaalt uitsluitend voor je gebruik. Met een elektrische bakfiets van Cargoroo kom je net even wat verder. Je staat niet in de file op weg naar het stadsstrand, het park of de geitenboerderij. Meerdere kinderen, boodschappen voor een week, een emmer latex voor je nieuwe huis of een extra kratje bier, je krijgt het allemaal mee.

Cargoroo is in 2018 gestart met een pilot in Haarlem en wil uitbreiden naar Europese steden waar we echt een probleem oplossen. We werken hierbij samen met lokale overheden en commerciële partners.

Lennart Freud